Veelgestelde vragen BoekeenPianist

Hier vind u een overzicht van vragen die wij regelmatig krijgen. Staat uw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op via email of per telefoon.

Ja, onze pianisten treden op in heel Nederland. Door onze landelijke dekking zijn wij in 9 van de 10 gevallen zelfs in staat om “last minute” pianisten te verzorgen.
Ja, onze pianisten treden internationaal op. Heeft u een evenement in België of Duitsland dan is dit geen enkel probleem.

Jazeker, echter veel van onze optredens bevinden zich in besloten kring. Wij hebben daarom behoorlijk wat muziek van onze pianisten in de BoekeenPianist Soundcloud staan waar u alvast in alle rust kunt genieten van pianomuziek. Indien gewenst kunt u een (telefonische) afspraak maken met een van onze pianisten om al uw wensen vooraf te bespreken. De pianisten die werken voor BoekeenPianist zijn stuk voor stuk professionele musici welke uitvoerig gescreend zijn op vakkundigheid.

Indien gewenst kunnen wij voor u een contract opmaken. Mocht u dit vervelend vinden, dan boekt u eenvoudig via de webshop.

Optredens van onze pianisten variëren. Zo zijn er optredens van 30 minuten, avondvullend of zelfs een hele dag. Via de webshop kunt u gemakkelijk extra uren boeken voor uw pianist. Wilt u meerdere pianisten of meerdere dagen boeken, neem dan contact met ons op en profiteer van onze package deals.

De pianisten die werken voor BoekeenPianist zijn stuk voor stuk professionele musici welke uitvoerig gescreend zijn op vakkundigheid. Zij zijn in staat het volume aan te passen waarbij de muziek voldoende op de achtergrond is zodat u uw relaties prima kunt verstaan.

Ja, indien gewenst kunt u achteraf betalen. U ontvangt een factuur welke u binnen 30 dagen kunt betalen.

Ja, onze pianisten hebben ruime ervaring als privé pianist. Heeft u geen piano? Dit is geen enkel probleem. Via de webshop kunt u aangeven dat u een piano wilt huren. Als u uw gasten of geliefde eens echt wilt verrassen…

Ja, onze pianisten zijn 365 dagen per jaar te boeken. Voor algemene erkende feestdagen gelden andere tarieven.

Ja, u kunt ons dagelijks bereiken via 0168 – 479 247 . Mochten wij onverhoopt niet in de gelegenheid zijn u direct te woord te staan dan bellen wij u doorgaans binnen 30 minuten terug.

BoekeenPianist werkt uitsluitend met professionals en u hoeft zich dan ook geen enkele zorgen te maken over onze musici. Indien u speciale wensen heeft dan kunt u dit met BoekeenPianist of voorafgaand aan het optreden met uw pianist bespreken. Daarnaast kunt u alvast genieten van onze pianisten in onze BoekeenPianist Soundcloud.

Het voordeel van akoestische muziek is dat het overal uitgevoerd kan worden, mits er op de bestemming een instrument geplaatst kan worden. Het is dus geen enkel probleem om op een mooie plek in de natuur uw asverstrooiing te omlijsten met akoestische muziek.