Klassieke en moderne uitvaartmuziek, boek nu live muziek bij mostInvited.com

Uitvaartmuziek

Muziek brengt troost, vreugde en verdriet. Het hoort bij het leven maar ook bij een afscheid. Het is niet altijd even eenvoudig om de juiste uitvaartmuziek te kiezen. Kiest u voor moderne, klassieke of jazz muziek? Uiteindelijk kan de gekozen muziek een weerspiegeling zijn van de overledene en eer doen aan wat hij of zij heeft betekend voor naasten, familie en vrienden.

Live muziek bij een uitvaart

Bij een begrafenis of crematie is het gebruikelijk dat er gebruik wordt gemaakt van een CD of USB met daarop de gekozen muziek. Bij BoekeenPianist ervaren wij dat er steeds vaker gekozen wordt voor een pianist, eventueel in combinatie met een zangeres of instrumentalist.

Het zorgt voor een veel intiemere sfeer maar kan ook juiste wat vrolijkheid brengen op de moeilijkste momenten. Bijvoorbeeld door een populair nummer te spelen wat de overledene heel vaak afspeelde of vaak meezong. Het voordeel van livemuziek tijdens een uitvaartceremonie is dat de lengte van de muziekstukken niet vast liggen. Zo kunnen onze musici zich perfect aanpassen aan actuele gebeurtenissen tijdens de uitvaart. De muziek zal klinken vanaf het moment dat u of uw gasten de ruimte waar de uitvaart plaats zal vinden binnenkomen, precies tot het moment dat alle gasten binnen zijn. Ditzelfde geld voor het verlaten van deze ruimte. Gebruikt u een CD of USB dan zal de muziek altijd nét te kort of nét te lang zijn. Met BoekeenPianist bent u ervan verzekerd dat alle muziek tijdens de uitvaart tot in de kleinste details klopt.

Bekijk hier een overzicht van de top10 uitvaartmuziek van 2019 die die onze muzikanten hebben gespeeld.

Vraag nu een offerte voor live uitvaartmuziek aan >>

Denk er nu alvast over na

Het is lastig voor nabestaanden om de juiste keuze van muziek te maken. Denk er daarom bij leven al over na welke muziek u tijdens uw uitvaart wenst. Er zijn vast nummers waar u een speciale herinnering aan heeft, bijvoorbeeld gedraaid bij de geboorte van een kind, gedraaid bij een trouwplechtigheid of andere belangrijke gelegenheid. Schrijf de keuze op een papier en laat het uw partner of familie weten.

Live muziek tijdens een uitvaart

Bij BoekeenPianist zijn er diverse mogelijkheden voor live muziek tijdens een uitvaart. U kunt kiezen voor bijvoorbeeld een pianist solo, maar ook een combinatie van piano en zang, piano en viool of bijvoorbeeld piano en saxofoon. Wij werken met een flexibel team waarbij bijna alle muzikale combinaties gemaakt kunnen worden.

Is er op de locatie geen piano aanwezig? Ook daar kunnen wij voor zorgen. Wij begrijpen dat het regelen van een uitvaart zeer aangrijpend is voor de nabestaanden en altijd op zeer korte termijn moet worden geregeld. BoekeenPianist werkt uitsluitend met professionele muzikanten die snel en flexibel inzetbaar zijn. Op deze manier kunnen wij maatwerk voor u verzorgen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of advies nodig bij de keuze voor de juiste muziek? Neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer 0168 – 479 247.