Rust zacht lieve Wesley

Mijn gedachten gaan uit naar Evelyne, Peter en Rens Lierop en de familie.
Op zaterdag 29 november was de begrafenis van de lieve kleine Wesley die twee jaar zou worden. Een simpele verkoudheid leidde tot dramatische gevolgen.

Ik was getuige van een vreselijk drama en intens verdriet, met pianist Sander Tournier was ik gevraagd om twee songs te zingen in de Sint Servatius kerk te Erp. “Here in my heart” van René Froger en “Kon ik nog maar even bij je zijn” van Gordon. Ik ben blij dat ik met Sander wat heb kunnen betekenen voor deze familie, wellicht is dit het moeilijkste optreden dat wij ooit gedaan hebben. Elk woord en elke noot hebben wij intens gevoeld.
Wij wensen de familie alle kracht en sterkte toe om dit grote verlies te kunnen dragen en verwerken.

Sonny Hoogwerf, Sonny's Inc.
Een hartje voor een kindje

5 december 2016,

Het is een mooi onderdeel van mijn vak om de muziek te verzorgen tijdens uitvaarten. Het maakt het verdriet niet minder maar het kan helpen bij het verwerken als mensen terug kunnen kijken op een mooie uitvaart. Zeker op een dag als vandaag denk ik altijd weer even terug aan 29 november 2014. Ik mocht samen met Sonny Hoogwerf de muziek verzorgen tijdens de uitvaart van Wesley, een manneke dat bijna 2 jaar zou worden.

Met MostInvited verzorg ik reeds 20 jaar de muziek tijdens uitvaarten door heel Nederland en België. Samen met mijn collega’s zorgen we ervoor dat de nabestaande geen omkijken hebben naar de muziek en dat zij alle tijd aan hun dierbare kunnen besteden. MostInvited neemt alle muzikale zorgen uit handen. Neem eens een kijkje op onze pagina over muziek tijdens, voor of na uitvaarten. Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Sander Tournier.

Uitvaartceremonie
Informatie aanvraag