Over BoekeenPianist

BoekeenPianist.nl is een online platform waar u, zoals de naam al aangeeft, gemakkelijk en snel een pianist, combo of ensemble kunt boeken. U kiest een datum, tijdstip, betaalwijze en de muzikant of het combo zal op de gewenste locatie en tijd aanwezig zijn.

Onze relaties zijn vaak op zoek naar een artiest voor bijzondere gelegenheden. Dit kan zijn tijdens het voltrekken van een huwelijk of tijdens een uitvaartceremonie, een (huwelijks)jubileum, huiskamerconcert, receptie, verjaardag of bijvoorbeeld een afscheid van een collega. Omdat dit een voor een emotionele gebeurtenissen zijn is het zaak dat alles tot in de puntjes toe verzorgd is. 

De pianisten die werken voor BoekeenPianist zijn stuk voor stuk professionele musici welke uitvoerig gescreend zijn op vakkundigheid. Vrijwel al onze pianisten zijn in het bezit van een afgeronde conservatorium studie. Zij zijn constant bezig om een zo goed mogelijke muzikale sfeer neer te zetten. Op deze manier kunt u zelfs een musicus boeken voor een bedrijfs-event. Zaken doen en live muziek gaan op deze manier perfect samen.

Waarom BoekeenPianist

Doordat wij reeds 20 jaar actief zijn in de wereld van artiesten en musici hebben wij een enorm netwerk opgebouwd in de muziek, media en entertainment branche. Hierdoor is BoekeenPianist de aangewezen partner voor elke gelegenheid.

Boekeenpianist werkt net als elke andere webshop. U kunt op elk gewenst moment alle mogelijkheden bekijken. Heeft u uw keuze gemaakt dan kunt u eenvoudig online uw boeking plaatsen of contact met ons opnemen en wij maken het voor u in orde. Zo gemakkelijk werkt BoekeenPianist.nl

BoekeenPianist is de aangewezen partner voor uw bruiloft, uitvaart, receptie, verjaardag of tuinfeest. Maar ook de zakelijke markt weet ons al jaren te vinden. Door het aangename geluidsniveau heeft u een prettige sfeer op bijvoorbeeld een beurs-stand of bij een eindejaarsborrel op kantoor.

BoekeenPianist kan er voor zorg dragen dat u geen omkijken heeft naar de muziek. De gewenste muziek stukken zullen live worden gespeeld en de lengte van elk muziekstuk kan aangepast worden zodat er geen stilte valt op momenten dat u dit niet wenst. Klik hier voor meer informatie.

Onze pianisten kunnen vrijwel op elke gewenste locatie optreden. Of het nu een beurs-stand is, het dek van een schip of een woonkamer. Door het gebruik van een digitale piano kunnen we zelfs de kleinste ruimtes voorzien van sfeervolle pianomuziek.

U kiest uw pianist gevolgd door de gewenste opties en u kunt uw boeking plaatsen. Betalen kan gemakkelijk via iDeal, PayPal of Mister Cash. Ontvangt u liever een factuur? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Direct boeken op BoekeenPianist.nl

In onze webshop kunt u naast het boeken van een pianist ook tal van aanvullende artiesten vinden. Denk bijvoorbeeld eens aan een een violist of opera zanger? Houdt u meer van Jazz? Probeer dan eens het David Rockefeller Quarted.

Of u nu kiest voor een pianist met een zangeres of een uitgebreid jazz combo, u vraagt…wij spelen. BoekeenPianist is het enige bureau in Europa dat gespecialiseerd is in live pianomuziek voor elke gelegenheid.

Naar onze artiesten >>

Live muziek tijdens een bijzondere ceremonie

Wat zou het mooi zijn als tijdens het voltrekken van uw huwelijk uw favoriete muziek door bijvoorbeeld een pianist wordt gespeeld. Stelt u zich eens voor, wanneer de bruid door haar vader naar binnen wordt gebracht, dit ondersteund wordt door prachtige pianomuziek.

Een lach en een traan liggen dicht bij elkaar. Zo zijn er ook minder feestelijke gebeurtenissen wanneer wij bijvoorbeeld een dierbare verliezen. Gelukkig behouden wij alle mooie herinneringen. Zo weten wij vaak naar welke muziek onze naasten graag luisterden.

Vleugelverhuur

Piano, vleugel of installatie huren

Mocht er op uw locatie geen piano, vleugel of geluidsinstallatie aanwezig zijn dan is dit geen enkel probleem. Via BoekeenPianist kunt u gemakkelijk aangeven dat u een digitale piano, een akoestische piano of vleugel, of een digitale baby-vleugel wilt huren. Al uw zorgen worden uit handen genomen.

Het enige dat u hoeft te doen is en datum en tijdstip kiezen via onze webshop of via het offerteformulier. Wij regelen alles met de locatie van uw keuze of uw ceremoniemeester. Zo gemakkelijk werkt BoekeenPianist.nl.