Maycke is naast pianist ook een buitengewoon goede zangeres. In het najaar van 2007 zond SBS 6 het tweede seizoen van het televisieprogramma “So You Wanna Be a Popstar” uit. Bent u op zoek naar prachtige achtergrondmuziek voor uw speciale gelegenheid dan moet u Maycke hebben. Maycke is met haar vleugel een genot om naar te luisteren. De mooiste ballades creëren de beste sfeer tijdens uw event, zakelijk of privé. Maycke wordt veel geboekt voor diners, recepties of zaken borrels. Maycke kan desgewenst samen met een gitarist of met een gitarist en percussionist optreden. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Maycke aka Maaike Jansen werd op 17-jarige leeftijd bekend bij het Nederlandse publiek door deelname aan het televisieprogramma ‘So You Wanne Be a Popstar’ op SBS6. Hier wist zij in oktober 2007 de finale te winnen. Haar eerste single “Don’t look for me” kwam meteen na de finale uit en die behaalde de 5de plaats in de Nederlandse Top 40 en de 2de plaats in de Single Top 100.
Samen met de engelse producers Mike Shannon en Mike Blake produceerde ze haar eigen album. Haar nieuwe single ‘You Can’t Have Everything’ is de tweede single van haar nieuwe album ‘Burning Bridges’. De videoclips zijn gefilmd in o.a. New York, Las Vegas, Spanje, Afrika en Cuba. Inmiddels heeft zij vele podia betreden samen met band maar ook solo waarbij ze zichzelf begeleid op piano. Tegenwoordig treedt ze ook vaak op als trio, zelf achter de piano en samen met gitarist en/of percussionist, zowel op bedrijfsfeesten, evenementen, concerten, recepties, ceremonies, maar ook prive-feesten en uitvaarten.

Voor de stichting Ruby and Rose, heeft zij het nummer STARS vertolkt, dit nummer gaat over haar vriendin die is overleden aan eierstokkanker. Live heeft zij dit nummer gezongen bij Radio 538 en alle opbrengsten van de verkoop zijn aan Ruby and Rose geschonken. Maycke weet met haar vocalen menig bezoeker te vermaken en neemt u mee in een stijlvolle muziekshow.

Maycke Jansen Boeken? Klik hier >>