MostInvited zal dit jaar weer een groot deel van het entertainment voor Masters of LXRY 2017 voor haar rekening nemen. Pianisten zullen op diverse locaties voor een goede sfeer zorgen waarbij u kunt genieten van al het moois. Daarnaast zal MostInvited ook aanwezig zijn met een eigen stand. Wanneer u een visitekaartje achterlaat of u inschrijft voor onze nieuwsbrief, maakt u kans op een gratis optreden van een pianist. Kom dus gezellig naar de RAI, geniet van een hapje, een drankje en niet te vergeten al het entertainment, waaronder de DJ vleugel, dat gedurende de Masters of LXRY 2017 op onze stand zal plaatsvinden.

Masters of LXRY maakt haar naam als Europa’s grootste premium lifestyle event méér dan waar. Hier vind je de meest gevestigde merken en bedrijven uit de luxe-industrie onder één dak. Vijf dagen lang. Een ‘luxestad’ wordt het wel genoemd. En dat is het ook. Een pop-up luxestad. Gebouwd op de pijlers kwaliteit, ambacht en uniciteit. In vijf hallen verdeeld over een recordoppervlakte van bijna 40.000 vierkante meter kom je dit jaar alles tegen wat een stad een stad maakt: hele huizen, restaurants, galeries, tuinen, unieke juwelen en horloges, zwembaden, auto’s, boten, pleinen, markten, theaters… en mensen.
Dit jaar staat Masters of LXRY in het teken van design, waarmee de beurs een eerbetoon brengt aan het Nederlands designtalent. Het biedt de bezoekers een unieke kijk in Nederlandse kunst, architectuur, mode en industrieel ontwerp.

Bestel Tickets