Live muziek tijdens het huwelijksaanzoek

…wil je met me trouwen?

De vraag waar het allemaal mee begint. Maar hoe vraagt je je geliefde ten huwelijk? Een diner is vaak een perfect moment om je geliefde deze vraag te stellen. Om dat moment nog  specialer te maken kun je live pianist of duo van een pianist en zangeres boeken. Onze pianisten spelen live de mooiste love songs op een aangenaam volume.

Kies de locatie die je wilt

De locatie kies je uiteraard zelf. Dat kan bij jullie thuis zijn, in een restaurant of andere bijzondere locatie. Je hebt er vast al goed over nagedacht! Wij denken graag met je mee om het huwelijksaanzoek zo speciaal mogelijk te maken. Hebben jullie een liedje dat extra speciaal voor jullie is? Geef het aan ons door en wij zorgen er voor dat het tijdens het aanzoek wordt gespeeld. Ben je nog op zoek naar inspiratie? Lees dan hier eens welke bruiloft liedjes vaak gevraag worden.

Vraag nu een offerte aan voor live muziek >>
Live pianomuziek tijdens huwelijksaanzoek
Boek direct >>

Stel je vraag!

Twijfel je nog over de juiste muziekkeuze.  Kies je voor alleen een pianist, een saxofonist of een zangeres begeleid op piano? Met meer dan 20 jaar ervaring in live entertainment hebben wij al veel feesten, ceremonies en verrassingsconcerten mogen geven. We denken graag met je mee over de mogelijkheden om de verrassing voor jouw geliefde nog groter te maken. Bel of mail ons!

Ik was op zoek naar een bedrijf dat me kon helpen bij het organiseren van een speciaal aanzoek. MostInvited heeft precies gedaan wat ze beloofd hebben. Een dag om nooit te vergeten.

Peter G.

Ik wilde eens iets anders en mijn man verrassen met een aanzoek. Nou dat is gelukt. MostInvited, enorm bedankt voor de super verrassing!

Linda van Gameren

Daan heeft me enorm verrast met zijn aanzoek. Het was in één woord onvergetelijk.

Daan en Ilse

Live Muziek door BoekeenPianist

  • Binnen 1 dag een passende offerte!

  • Voor kleine en grote gelegenheden

  • Uitsluitend professionele muzikanten

  • Voor jazz, klassieke en moderne muziek

  • Gespecialiseerd in pianisten en pianomuziek

  • 20 jaar ervaring met verzorgen van live muziek

  • Ruime ervaring met ceremoniële gebeurtenissen

  • Verzorgt artiesten in Nederland, België en Duitsland

  • Eenvoudig een piano of vleugel huren