Dat BoekeenPianist bijzondere en exclusieve acts heeft was al bekend maar we hebben nu een artiest in ons midden waar we wel heel erg blij mee zijn. Niemand minder dan Lange Frans is vanaf heden te boeken met pianist! Nu vraagt u zich wellicht af, hoe kun je een rapper combineren met een pianist? Als er een rapper in Nederland is die dat als geen ander kan dan is het Lange Frans. Zo was Frans te horen bij ‘De Beste Zangers Van Nederland” met zijn vertolking van “Zij Gelooft In Mij” en niet te vergeten “Zing Een Liedje ” wat hij samen met Thé Lau heeft opgenomen.

Rap Op Maat

Een “Rap Op Maat” is speciaal voor u geschreven, het is mogelijk voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest maar ook voor een verjaardag of trouwerij. Vooraf zal er een meeting plaats vinden zodat Lange Frans over de juiste informatie beschikt en die zal worden verwerkt op de track ‘Zing voor me’. De “Rap Op Maat” is inclusief een optreden met pianist van 30 minuten. Daarnaast ontvangt u een opname van de “Rap Op Maat” voor intern gebruik. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Quote 538 groep:
De rap op maat van Lange Frans was de perfecte afsluiting van onze najaarspresentatie! De rap viel bij onze zakelijke relaties goed in de smaak en sloot inhoudelijk, muzikaal en qua entertainment naadloos aan bij onze merken.
Nienke Hooijer, Marketing Executive B2B 538Groep.

Quote Philips:
“Geweldig hoe Lange Frans erin is geslaagd om ons plan op een creatieve en inspirerende manier te vertalen in een “op maat gesneden” rap. De boodschap is als een “tornado” bij alle medewerkers in het geheugen gegrift!

Frans Konings, Key Account Manager bij Philips Lighting.

Direct boeken!