Jazz bij BoekeenPianist

Kent u het nog? Het Modern Jazz Quartet? Vier getalenteerde musici gekleed in keurig kostuum of smoking die smaakvolle jazz ten gehore brachten. Geen overheersende muziek maar mooie klanken waarbij je elkaar gewoon kunt verstaan, een goed gesprek kunt voeren en genieten van een goed glas wijn.

Omdat wij altijd het mooiste en beste entertainment voor u opzoeken, kunt u vanaf nu Nederlands meest stijlvolle band bij ons boeken!

Zanger Franklin Brown, bekend van o.a. het songfestival, is inmiddels van jonge zanger uitgegroeid tot een echte jazz-gentleman. Samen met zijn Tiny Little Bigband zingt hij vrijwel alle crooners. Extra bijzonder aan deze formatie is dat ze hedendaagse pop-songs in een geheel eigen jazz arrangement ten gehore brengen.
De Tiny Little Bigband is in verschillende bezettingen te boeken. Hierdoor passen zij op vrijwel elk feest, van sit-down diner, feestavond tot bruiloft. In het Scheepvaartmuseum te Amsterdam of bij u tijdens uw privé-feest in de tuin. Van een kleine 4-mans formatie, aangevuld met The Triolettes of met blazers-sectie en DJ, het is allemaal mogelijk.

Tiny Little Bigband beheerst de juiste combinatie van repertoire, onberispelijke uitstraling en entertainment van het hoogste niveau.
De band is daarom de vaste act bij toplocaties zoals Amstel Hotel, restaurant Librije, Huis Ter Duin en Hotel New York.

Tiny Little Bigband heeft als combo of als compacte bigband al op vele honderden galadiners, bruiloften, recepties, festivals, huiskamer-concerten, bedrijfsevenementen, premières, theater-, radio- en televisieprogramma’s mogen optreden.

Direct boeken!
Informatie