Live muziek tijdens jullie huwelijksceremonie of trouwfeest

…wil je met me trouwen?

De vraag waar het allemaal mee begint. Maar hoe vraagt je je geliefde ten huwelijk? Een diner is vaak een perfect moment om uw partner deze vraag te stellen. Om deze avond nog memorabeler te maken kun je overwegen om een  echte pianist te boeken. Onze pianisten spelen live de mooiste love songs op een aangenaam volume.

Wat zou het mooi zijn als tijdens het voltrekken van jullie huwelijk live muziek live door een pianist wordt gespeeld. Stelt je ens voor, wanneer de bruid door haar vader naar binnen wordt gebracht, dit ondersteund wordt door prachtige pianomuziek. Een huwelijksceremonie is een van de mooiste dingen van het leven. Het lijkt een mooi sprookje, dat nog mooier wordt met live pianomuziek gespeeld door een professionele pianist.

Samen met MostInvited kies je de juiste pianomuziek voor tijdens jullie huwelijksceremonie, de receptie en het huwelijksfeest. Je kiest een pianist, of combo die past bij jullie wensen en uw budget.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan >>
Pianist voor huwelijksceremonie

Geen piano aanwezig op de locatie? Wij zorgen ervoor

Mocht er op de huwelijkslocatie geen piano of vleugel aanwezig zijn, maar u wilt wel een pianist boeken die tijdens uw huwelijk live speelt,  dan bieden wij daar een passende oplossing voor. Via MostInvited kunt u gemakkelijk een piano of vleugel huren. Afhankelijk van uw budget en de beschikbare ruimte kunt u kiezen voor een akoestische piano of vleugel of een digitale piano. Het voordeel van ene digitale piano is dat deze snel en gemakkelijk verplaatst en opgeruimd kan worden. Dit is bijvoorbeeld gemakkelijk tijdens de huwelijksceremonie in de kerk of een stadhuis.

Verzoeknummers live gespeeld tijdens de ceremonie

Hoewel vrijwel al onze pianisten in het bezit zijn van een afgeronde conservatoriumopleiding, zult u begrijpen dat het lastig is om 100 jaar muziekgeschiedenis paraat te hebben. Echter zijn onze musici in 9 van de 10 gevallen in staat om de gewenste muziekstukken voor tijdens uw huwelijk in te studeren. Het voordeel van live pianomuziek tijdens een huwelijksceremonie is dat de lengte van de muziekstukken niet vastligt. Zo kan uw pianist zich perfect aanpassen aan de gebeurtenissen tijdens de huwelijksvoltrekking en het huwelijksfeest. De live pianomuziek zal klinken vanaf het moment dat u samen of de bruid de huwelijks locatie binnenkomt, precies tot het moment dat jullie gaan zitten. Ditzelfde geldt voor het moment dat de getuigen de akte mogen tekenen. Met een CD zal de muziek altijd nét te kort of nét te lang zijn. Boekt u een pianist die tijdens uw huwelijk live speelt dan bent u ervan verzekerd dat alles tot in de kleinste details klopt.

Pianist voor huwelijksceremonie

Extra opties voor live pianomuziek tijdens uw huwelijksfeest

Wij krijgen steeds vaker de vraag naar de mogelijkheden van live pianomuziek door een echte pianist voor een huwelijksfeest. Pianomuziek is prachtig maar vaak hebben juist de teksten van liedjes zo’n bijzondere betekenis. U kunt er dan ook voor kiezen om uw pianist te combineren met een zanger of zangeres. De pianist met vocalist is dan ook de meest gekozen optie voor ceremoniële muziek.

Huwelijksbundel

Wij begrijpen dat u enorm veel aan uw hoofd heeft tijdens deze bijzonder mooie, maar erg hectische periode. BoekeenPianist biedt daarom diverse Huwelijksbundels waarbij u ervan verzekerd bent dat het entertainment, de gehele dag en avond, voor u wordt verzorgd door één partij. U, uw ceremoniemeester of weddingplanner hebben direct contact met de juiste persoon. Live pianomuziek tijdens de huwelijksceremonie, heerlijke achtergrondmuziek tijdens de receptie en als klap op de vuurpijl een fantastische band voor een spetterend feest! Informeer vrijblijvend naar de verschillende mogelijkheden. U kunt ons 7 dagen per week, overdag en ‘s avonds bereiken op 0168 – 479 247 of via info@boekeenpianist.nl.

Gratis oriënterend gesprek

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om een keuze te maken uit de vele mogelijkheden. Waar kiest u voor. Een duo, een trio, een kwartet of misschien wel alleen een pianist? Bij BoekeenPianist maken we graag tijd voor u vrij om samen naar de verschillende mogelijkheden te kijken van live muziek tijdens uw huwelijk. Wij kunnen u door de jarenlange ervaring een deskundig advies geven zodat u geen omkijken meer heeft naar de muziek. Maak de wensen voor uw huwelijksfeest kenbaar en we gaan samen op zoek naar de mooiste invulling met live pianomuziek voor deze bijzondere dag in jullie leven.