Gala pianist

Uw pianist, letterlijk in een ander jasje, compleet met een akoestische vleugel.
Heeft u een gala? Dan mag een galapianist natuurlijk niet ontbreken. Uw pianist, gekleed in smoking met de bijbehorende lakschoenen en vlinderstrik zal een gevarieerd programma spelen. Jazz, pop, easy listening, soul en een vleugje klassiek. Dit is “the finishing touch” voor uw gala.

Witte vleugel

Wilt u echt eens iets anders? BoekeenPianist kan op verzoek een witte vleugel leveren om het feestelijke karakter nog meer te benadrukken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Gratis Oriënterend gesprek

Wij begrijpen als geen ander dat het soms lastig kan zijn om een keuze te maken. Waar doet u als organisatie goed aan. Een duo, een trio, een kwartet of misschien wel alleen een pianist? Een duur orkest wil niet per definitie het geschikte entertainment voor uw event zijn. Bij BoekeenPianist maken we graag tijd voor u vrij om samen naar de verschillende mogelijkheden te kijken. Wij kunnen u door de jarenlange ervaring een deskundig advies geven zodat u geen omkijken meer heeft naar de muziek. Maak uw wensen kenbaar en we gaan samen naar het mooiste entertainment voor uw event zoeken.

Vraag nu een offerte voor live muziek aan >>

Gala pianist

Prijs v.a.

€375,-

Standaard 2 sets van 45 minuten
Uitbreiding met extra sets mogelijk
Alle muziekstijlen
Geen vleugel? Wij zorgen ervoor!

Boek direct >>