Het einde van het jaar is aangebroken, u en uw team hebben hier keihard aan gewerkt en het komende jaar gaat u er weer vol goede moed tegenaan. Natuurlijk sluit u het jaar gezellig met uw team af onder het genot van een hapje en een drankje tijdens de eindejaarsborrel.

Sluit het jaar af met collega’s en feestelijke muziek

 Collega's bedrijfsfeest, vieren jaarafsluitingWilt u deze eindejaarsborrel een extra feestelijk tintje geven? Of het nu gaat om een groot gezelschap of een klein team, met een pianist creëert u de perfecte sfeer voor een gezellige middag of avond. Heerlijke pianomuziek op de achtergrond waarbij u elkaar prima kunt verstaan.

Mocht de ruimte niet heel groot zijn dan is dit geen enkel probleem. Met een digitale piano is uw pianist overal te plaatsen. Enkel een stopcontact in de buurt is dan voldoende.

EindejaarsPianist

Prijs v.a.

€375,-

Standaard 2 sets van 45 minuten
Uitbreiding met extra sets mogelijk
Alle muziekstijlen
Gepaste kleding

Boek direct >>
  • Gespecialiseerd in jazz en klassieke muziek

  • Het bureau voor pianisten en pianomuziek

  • 20 jaar ervaring met verzorging van live muziek

  • Ruime ervaring ceremoniële gebeurtenissen

  • Gespecialiseerd in pianomuziek voor exclusieve evenementen

  • Verzorgt pianisten in Nederland, België en Duitsland

  • Gemakkelijk een piano of vleugel huren

Een breed aanbod aan pianomuziek

U kunt zelf bepalen welke muziekstijl of repertoire er gespeeld wordt. U kunt kiezen voor Jazz, Pop of Easy Listening. Prettig in het gehoor liggende muziek die zorgt voor een optimale sfeer tijdens de middag of avond.

De pianist past zich qua volume perfect aan naar de gelegenheid. Het entertainment is ook uit te breiden met een extra instrumentalist of een zanger/zangeres.

Vraag nu een offerte voor live muziek aan >>