saxofonist tijdens huwelijksceremonie

De allermooiste muziek tijdens jullie speciale dag

Bij een trouwdag hoort natuurlijk muziek. Muziek is emotie en zorgt voor de perfecte sfeer op deze speciale dag. Waarschijnlijk hebben jullie al nagedacht over de muziek die jullie graag willen horen tijdens het feest in de avond maar misschien ook wel tijdens de ceremonie in de kerk, het gemeentehuis of misschien wel op een hele speciale locatie die jullie hebben uitgezocht.

En als je over de rode loper naar je geliefde loopt wil je natuurlijk geen oorverdovende stilte, ook geen krakende cd-speler maar een live muzikant of combo dat jullie liedje speelt! Dat is wat we bij BoekeenPianist doen! Onze professionele pianisten zorgen voor de perfecte muzikale omlijsting van jullie trouwdag.

De meest gespeelde bruiloft liedjes

  • A whole new world – Lea Salonge – Brad Caleb Kane
  • Marry You – Bruno Mars
  • All of me – John Legend
  • I will always love you – Whitney Houston
  • My Girl – The temptations
  • Alles is Liefde – BLØF
  • Have I told you lately – Rod Steward
  • Make You feel my love – Adele
  • You are so beautiful – Joe Cocker
  • From this moment – Shania Twain
Vraag nu een offerte voor live muziek tijdens jullie trouwdag aan >>

Kies jullie liedje!

De nummers in onze Top 10 hoeven natuurlijk niet jullie favoriete nummers te zijn. Hebben jullie een liedje dat jullie allebei fantastisch vinden, is er een liedje dat werd gedraaid toen jullie elkaar voor het eerst ontmoetten of misschien hebben jullie een herinnering aan een ander moment. Laat het ons weten en de muzikanten van BoekeenPianist studeren het in voor jullie plechtigheid.

Misschien schuilt er in jou een verborgen zangtalent en wil je jouw man of vrouw verrassen door zelf te zingen tijdens de plechtigheid? Onze pianisten begeleiden je zodat jij je man, vrouw, familie en kennissen kunt verrassen. Hoe speciaal is dat!

Live muziek boeken bij BoekeenPianist

Bij BoekeenPianist zijn er diverse mogelijkheden voor live muziek tijdens een een trouwfeest of trouwplechtigheid.  Je kunt kiezen voor een pianist solo, maar ook een combinatie van piano en zang, piano en viool of bijvoorbeeld piano en saxofoon, of alleen een saxofonist. Wij werken met een flexibel team waarbij bijna alle muzikale combinaties gemaakt kunnen worden.

Is er op de locatie geen piano aanwezig? Ook daar kunnen wij voor zorgen, het maakt niet uit waar de locatie is. BoekeenPianist werkt uitsluitend met professionele muzikanten die snel en flexibel inzetbaar zijn.

Neem contact met ons op

Hebben jullie vragen of advies nodig bij de keuze voor de juiste muziek? Neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer 0168 – 479 247.