• koetshuis-amerongen
  • Explore Muiden
  • the-loft
  • boereblij
  • Van de Valk Moers
  • Explore Muiden

Bijzondere trouwlocaties

BoekeenPianist komt door de jaren heen op prachtige trouwlocaties. Om u een idee te geven hebben wij een aantal toplocaties in Nederland, België en Duitsland op deze pagina geplaatst. Laat u inspireren door de mogelijkheden. Heeft u vragen of twijfelt u aan de mogelijkheden van de locatie van uw keuze? Wij verzorgen live muziek tijdens uw trouwplechtigheid, het aansluitende diner met gasten of entertainment voor het feest met uw familie, vrienden en kennissen.

Toplocaties in Nederland

Explore
ExploreMuiden
De voormalige kruitfabriek in de historische vestingstad Muiden is omgebouwd tot een ruimtelijke en industriële locatie met een intiem gevoel. Wat EXPLORE bijzonder maakt is zowel de ligging als het pand zelf.
Het gebouw kent een industriële historie, die sfeervol in het hedendaags design is gehandhaafd. De prachtige boogramen zorgen voor een speciale lichtinval en de hoge plafonds en riante vertrekken geven een ruimtelijk en toch intiem gevoel. Voor eenieder die op zoek is naar een stijlvolle bijzondere locatie is EXPLORE dé plek voor een unieke beleving.
A'dam Toren
A'dam TorenAmsterdam
A’DAM LOOKOUT is een observatiedek met een ongeëvenaard panoramisch uitzicht over Amsterdam. Je kunt het historische centrum van de stad zien, de dynamische haven, het unieke polderlandschap en je kunt de beroemde grachten spotten die onderdeel zijn van de UNESCO werelderfgoedlijst. De interactieve tentoonstelling over Amsterdam’s geschiedenis en cultuur geeft achtergrond informatie bij wat je allemaal ziet vanaf de A’DAM Toren.
Het Koetshuis
Het KoetshuisAmerongen
In het Koetshuis worden diners, vergaderingen, recepties, congressen en feestavonden tot 230 personen georganiseerd. In combinatie met de Stallen kunnen hier 350 personen ontvangen worden. Het imposante gebouw met hoge zoldering bestaat uit twee ruimten, welke gescheiden worden door de immense originele en-suite deuren. Het bouwwerk heeft een prachtige eigentijdse uitstraling. Aan de voorzijde ligt een fraai terras.

Toplocaties in België

Kasteel van Leeuwergem
Kasteel van LeeuwergemZottegem
Het Kasteel van Leeuwergem is één van de meest interessante en authentieke rococorealisaties in de provincie Oost-Vlaanderen. Op het einde van een één kilometer lange dreef ontdekt men een kasteel, evenwichtig van lijn en vorm, te midden van bloemenperken, op een verhoogd stuk land, door water omringd.
Deze prachtige locatie is geschikt voor zakendiners, trouwfeesten, recepties, seminaries, evenementen, productlanceringen, exposities, modeshows en concerten. Zijn elegantie wordt zowel binnen als buiten verleend door zijn Lodewijk XV-stijl. Rocailleversieringen, schelpmotieven en gebogen lijnen zijn hier overheersend.
Lindner Hotel
Lindner HotelAntwerpen
Het Lindner Hotel & City Lounge ligt midden in de beroemde diamantwijk, vlakbij één van de fraaiste stations ter wereld, het monumentale Centraal Station. Het elegante en ongedwongen viersterrenhotel is een aantrekkelijk vakantieverblijf, een veelzijdig congresoord en een stijlvolle city lounge. Het hotel biedt u 173 Kamers en 13 vergaderzalen die volledig zijn uitgerust om u van het nodige comfort te voorzien. De 12th Floor van het hotel is zeer bijzonder: hier heeft u een verbluffend uitzicht over Antwerpen, zodat elk evenement, elk feest en elke vergadering een kleine sightseeingtrip met een uitzonderlijk karakter wordt!
Le Grand Salon
Le Grand SalonBeersel
Een nieuwe event-locatie aan de kerk van Beersel, op een boogschut van Brussel. Het interieur is elegant en modern. Zwart en zilver zijn de hoofdkleuren die verrassend warm aanvoelen. Een indrukwekkende hal met bar, een volledig uitgeruste theaterzaal, een loungebar met multimediaruimte en een uitzonderlijk mooie tuin/terras vervolledigen dit uitermate geslaagde decor. Het professioneel team van “Gardens of Aromates” staat ook in voor de volledige decoratie en organisatie. Een eigen traiteurdienst, die tevens alle gerechten in huis maakt, staat alsook ter beschikking voor alle culinaire wensen zou het voor een receptie, een zittend diner of een walking diner.

Toplocaties in Duitsland

Van der Valk
Van der ValkMoers (DL)
Voor conferenties, seminars, productpresentaties, vergaderingen, verjaardagen, bedrijfsfeesten, bruiloften en tal van andere evenementen zijn 8 zalen beschikbaar van verschillende soort en grootte. Ons personeel ondersteunt u met deskundig advies bij de keuze van de juiste zaal, de samenstelling van het menu of het buffet en het kiezen van de passende versiering.
Kasteel Huis Bergh
Kasteel Huis Bergh's-Heerenberg
Aan de rand van het stadje ‘s-Heerenberg ligt het imposante kasteel Huis Bergh. Het behoort tot de grootste en belangrijkste kastelen van Nederland. Het kasteel leent zich bij uitstek voor mooie events en bijeenkomsten, van vergadering tot bijvoorbeeld een bruiloft! Het complete feest; de huwelijksvoltrekking, het aansnijden van de bruidstaart, een receptie, diner en avondfeest kan er plaatsvinden. Uiteraard lenen het kasteel en de directe omgeving zich uitstekend voor het maken van bruidsfoto’s. Een rondleiding door het kasteel is zeer de moeite waard. Het kasteel is tevens een vorstelijke locatie voor ontvangsten, diners, congressen en vergaderingen.