Management Voor Pianisten

BoekeenPianist heeft speciaal voor pianisten en piano acts een management afdeling. Doordat wij reeds 20 jaar actief zijn in de wereld van pianisten hebben wij een enorm netwerk opgebouwd in de muziek, media en entertainment branche.

Vanzelfsprekend wilt u zich als artiest volledig kunnen concentreren op uw muziek. Wij begrijpen dat als geen ander en denken graag met u mee over de mogelijkheden van uw carrière. BoekeenPianist behartigt de zakelijke, commerciële en artistieke belangen van een selectief aantal top-pianisten. Tevens benaderen wij op een actieve manier pers- en publiciteitscontacten voor onze pianisten of daaraan gelieerde ondernemingen.

Gezamenlijk ontwikkelen we een langdurige strategie om een zo’n optimaal mogelijk rendement te behalen uit de carrière van deze artiesten. Heeft u als pianist of piano-act behoefte aan een oriënterend gesprek voor een mogelijke samenwerking met BoekeenPianist? Neem dan gerust contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden voor een toekomst waar muziek in zit. Zoekt u contact met een bekende pianist of act voor een event, campagne of presentatie? Dan zijn wij graag bereid u daarover te adviseren.

Sander Tournier, uw aanspreekpunt

Sander is in 1997 begonnen met zijn muzikale activiteiten en muziekstudio waarmee hij al snel interesse wekte bij opdrachtgevers als PolyGram, Blue Note, RTL Nederland, Business News Radio (BNR), Radio 2 en Toppers in Concert. Sander is naast zijn jarenlange werkzaamheden als adviseur voor topfabrikant van vleugels en piano’s, C. Bechstein Pianofortefabrik AG., actief als pianist, toetsenist, componist en arrangeur van verschillende nationale en internationale producties. Op het moment treedt hij op met Tineke Schouten, Franklin Brown & The Tiny Little Bigband, Sonny’s Inc., Lange Frans, Jeroen van der Boom, René Froger, Xander de Buisonje, Edsilia Rombley en Berget Lewis. Sander heeft zijn studie gevolgd aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag, het Hilversums Conservatorium en is aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam afgestudeerd. Ook Roland en Yamaha, bekend van prachtige digitale piano’s en vleugels zetten Sander zeer regelmatig in als productspecialist en demonstrateur in binnen- en buitenland.

BoekeenPianist.nl

Steeds vaker kreeg Sander de vraag van collegae en artiesten of hij de zakelijke belangen zou willen behartigen. Met BoekeenPianist wordt hier gehoor aan gegeven. De jarenlange ervaring van Sander, de gevarieerde cliëntenkring en gedegen opleidingen vormen de basis voor een klantgerichte dienstverlening op een zo hoog mogelijk niveau. BoekeenPianist.nl gelooft in een directe en informele relatie met onze cliënten.